4 annosta
500 g porkkanaa | |||
500 g kesäkurpitsaa | |||
1 kpl sipulia | |||
2 rkl rypsiöljyä | |||
1 tl currya | |||
180 g katkarapuja (pakaste) | |||
200 g vihreitä papuja (pakaste) | |||
250 g munanuudeleita | |||
2 rkl soijakastiketta | |||
2 rkl limettimehua | |||
1 tl ruokosokeria | |||
2 dl tuoretta korianteria |
Huuhtele ja kuori porkkanat ja kesäkurpitsa. Raasta ne monitoimikoneen raastinterällä karkeaksi raasteeksi.
Kuori ja silppua sipuli. Kuullota se pannussa öljyssä pehmeäksi. Lisää pannuun porkkana- ja kesäkurpitsaraaste sekä curry. Paista hetki melko kovalla lämmöllä, kunnes raasteseos pehmenee ja saa hieman väriä.
Lisää katkaravut ja pavut. Kypsennä keskilämmöllä, kunnes pavut ja ravut pehmenevät.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja lisää ne pannuun. Mausta katkarapu-kasvisvokki soijalla, limetinmehulla, sokerilla ja silputulla korianterilla.
Tarjoa katkarapu-kasviswokki makean chilikastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti