sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Katkarapukasviswokki

Maku-lehden ohjeen mukaan tehty wokki oli ihan jees. Ei nyt ehkä ihan suosikiksi noussut, mutta ainakin isäntä söi hyvällä ruokahalulla. Chilikastike tässä oli todella hyvä lisä.

4 annosta

500 g porkkanaa
500 g kesäkurpitsaa
1 kpl sipulia
2 rkl rypsiöljyä
1 tl currya
180 g katkarapuja (pakaste)
200 g vihreitä papuja (pakaste)
250 g munanuudeleita
2 rkl soijakastiketta
2 rkl limettimehua
1 tl ruokosokeria
2 dl tuoretta korianteria 

 Huuhtele ja kuori porkkanat ja kesäkurpitsa. Raasta ne monitoimikoneen raastinterällä karkeaksi raasteeksi.
Kuori ja silppua sipuli. Kuullota se pannussa öljyssä pehmeäksi. Lisää pannuun porkkana- ja kesäkurpitsaraaste sekä curry. Paista hetki melko kovalla lämmöllä, kunnes raasteseos pehmenee ja saa hieman väriä.
Lisää katkaravut ja pavut. Kypsennä keskilämmöllä, kunnes pavut ja ravut pehmenevät.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja lisää ne pannuun. Mausta katkarapu-kasvisvokki soijalla, limetinmehulla, sokerilla ja silputulla korianterilla.
Tarjoa katkarapu-kasviswokki makean chilikastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti