torstai 21. marraskuuta 2013

Broileriburritot

Tämä pieni mittarimato (näyttääkin ihan siltä!) on broilerilla ja maissilla täytetty burrito! Oli ihan sikahyvää ja kivaa vaihtelua ainaisten jauhelihatäytteiden sijaan. Ohje on Maku-lehdestä ja tätä kyllä tulee tehtyä toistekkin!

4 annosta

400 g maustamattomia broilerinsuikaleita
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl punaista paprikaa
285 g maissia (säilyke)
1 tl oreganoa
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria


Lisäksi
8 kpl vehnätortillaa
340 g tomaattisalsaa
100 g juustoa (raastettuna)
200 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
50 g maissilastuja (murennettuna)

Ota broileri huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. Ruskista se öljyssä pannussa.
Huuhtele ja halkaise paprika, poista siitä siemenet. Silppua paprika ja lisää se pannuun. Paista hetki, kunnes paprika pehmenee ja saa väriä. Lisää valutettu maissi. Mausta broileriseos oreganolla, suolalla ja mustapippurilla.
Ota yksi tortilla kerrallaan leikkuulaudalle. Levitä tortillalle valmista tomaattisalsaa ja broileriseosta. Kääri tortilla rullalle ja nosta se voideltuun uunivuokaan. Jatka näin.
Ripottele päälle juustoraaste. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin.
Murenna broileriburritojen päälle maissilastuja.
Tarjoa broileriburritot ranskakerman ja runsaan vihersalaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti